keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Suunnitelmissa kankaanpaino hommia :)

Kankaanpainotyöt on ehkä hauskinta käsityö hommaa! Olen aina viihtynyt kankaanpainohommien parissa. Minulla on myös hyvä ystävä joka on yhtä innostunut aiheesta ja niinpä olemme suunnitelleet viikonlopuksi aiheeseen liittyvää toimintaa. :)Tänään jo aloittelimme hieman ja etsimme hauskoja kuvia joista voisi sapluunan tehdä. Tästä inspiroituneena ajattelin laittaa tännekkin muutaman kuvan lähimenneisyydessäni tekemistäni kankaanpainotöistä.2 kommenttia:

mude kirjoitti...

Minäkin jo hommasin painovärejä, mutten ole vielä mitään painanu. Jotenkin se sabluunan teko ei ole mun juttu. En tiiä mikä mättää, huono veitsi vai kalvo vai epävakaa käsi vai...

Millä sinä leikkelet sabluunat ja millaiselle kalvolle?

Hieno the king!

joponen kirjoitti...

No mie käytän ihan tavallisia piirtoheitinkalvoja, ja mikä tahansa tarpeeksi siro terä käy kunhan se on terävä! Tylsällä terällä joutuu painaa liikaa jotta kalvoon tulee viilto ja sillon helposti kalvo "repeilee". Olen käyttäny kirurginteriä ja mattoveitsiä, mutta tosi terävä kannattaa olla. =) Kun käsi tottuu leikkaan kalvoa niin sitten se onnistuu aina paremmin ja paremmin!

Hauskoja kankaanpaino hetkiä sinulle!