maanantai 3. toukokuuta 2010

Kaapissamme / I vårat skafferi

Re-DiZaIn uppmanade mej att visa vad vi har i skafferiet =) Så här är bilderna... Jag älskar ordning och reda så jag också har många fina burkar i skåpet. Vi brukar åka några gånger i månaden och handla i Haparanda så vi har ganska många saker köpta från Ica stormarknad  =) Vi har alltid i skåpet makaroner, ris, havregryn, potatismos-pulver, tonfisk, ananas i burk,..mm.. Men vårat skafferi är ganska liten så vi har några saker som är alltid på bordet =) liksom kaffe, flingor, soker och salt.

Och så här ser det ut:







Elikkäs, Re-DiZaIn haastoi minut näyttämään mitä meän keittiön kaapista löytyy ja yläpuolella on kuvat siitä! =) Kaapit on tosin niin pienet että osa asioista on aina pöydällä =)


8 kommenttia:

mintsu kirjoitti...

voi ihana termari tuossa toisiks alimmassa kuvassa....

joponen kirjoitti...

Mie keräilen tollasia vanhoja termareita(kin).. Tuo ja alimman kuvan punanen on ihan käytössäki ja pelittävät hyvin 8)

Eve kirjoitti...

Minun kaappini eivät kyllä ole näin hyvässä järjestyksessä... ja jos on, niin korkeintaan muutaman päivän kaappien siivouksen jälkeen :)

joponen kirjoitti...

:D Mie rakastan purkkeja ja niitä on mulla paljon, niin on helppo purkittaa kaikki ja kaapit pysyy järjestyksessä (taitaa silti olla että ainoat paikat, mitkä mulla on järjestyksessä on just nuo ruokakaapit.. O.o

Johanna kirjoitti...

Ihana järjestys!!! Kade...meillä ei just tällä hetkellä näytä tuolta :/ Pitää nyt sun järjestyksestä inspiroituneena alkaa järkkään :)

Re-dizain kirjoitti...

Underbart!!!Vilken ordning du har ! jag är helt imponerad, och så vackert med alla kryddburkar och dom söta äppelburkarna!!! Me like!!! Tack för att du visade skafferiet!!

joponen kirjoitti...

tack, tack! 8)

joponen kirjoitti...

Och mitt absolut favorit ♥ burk i skåpet är den bruna TE burken med blommor :)