maanantai 2. marraskuuta 2009

Taidetta!

Kävin tänään kahden vanhimman lapsemme kanssa erään kuvataiteilija ystäväni näyttelyn avajaisissa. Oli oikein mukava tapahtuma ja työt olivat upeita! Lapsetkin innostuivat kovasti, varsinkin poika halusi heti tietää voisimmeko mekin pitää oman näyttelyn meillä yläkerrassa :) Hän halusi aloittaa heti ja jo iltapalan jälkeen ensimmäinen taideteos oli valmis ja sinitarralla laitettuna pojan huoneen seinälle! Lisää töitä on kuulemma tulossa...
Minun omat "taiteiluni" liittyvät näihin tekstiilihommiin ja tässä ensimmäinen versio kuplasta lasten paidassa, tein sen lahjaksi erään ystäväni 3-vuotiaalle pojalle :) Synttärisankari on jo lahjansa saanut joten voin kuvan paidasta julkaista. Lahja oli ilmeisesti ollut mieleinen ja se on aina kiva kuulla :)

Viikonloppuna viipaloitiin villapaita!

Oranssi kirppislöytö oli epäsopiva villapaidaksi, ainakin esikoisen mielestä, joten päätimme tehdä siitä jotain muuta! Tyttö itse ratkoi paidan osiin ja valitsi langat, napit ja kuvion... Äiti sitten toteutti toivomukset. Eli näin villapaidasta tuli rannekkeet, säärystimet ja hame!Lankana kirjontaan käytin huopasta ja seitsemää veljestä.