maanantai 22. maaliskuuta 2010

Sunnuntaina / På söndag

Sunnuntaina meitä hellittiin, tai lähinnä innostettiin hienolla musiikki elämyksellä! Los Angelesista oli eräs hieno laulajatar kiertueensa päätteeksi täällä meidän kaupungissa keikalla. Olen kuunnellut hänen musiikkiaan nyt pari vuotta ja pidän siitä kovasti! Esitys oli aivan huikea ja tanssinkin jalkani kipeiksi ja lauloin ääneni käheäksi =)

På söndag hade vi här en fin musikalisk upplevelse, i alla fall tycker jag så =) En fin artist från Los Angeles var här on spelade <3 Hennes musik har jag lyssnat nu i två år och jag tycker jätte mycket om hennes musik. Hon är  

Devil Doll!
Pika ompelus

Tämän alulakin ompelin nopeasti eräänä päivänä kun huomasin että 3-vuotias oli kasvanut ulos kaikista alulakeistaan. Kangas on (muistaakseni) nanson vanhasta yöpaidasta. =)

Jag sydde den här "undermössan" snabbt en dag när jag fattade att 3-åringen hade vuxit ut från sina mössor. Tyget är från en gammal nattskjorta =)


Kirppikseltä / Loppis

Minulla ei ole nyt lähiaikoina ollut oikein tilaisuutta kierrellä kirppiksiä, mutta perjantaina minulla oli pienen pieni hetki omaa aikaa joten kiiruhdin muutamalle kirppikselle. Joitain kivoja löytöjä tein.

Jag har inte haft så mycket tid att gå på loppis, men jag hade en liten liten stund min egen tid på fredag så jag gick fort.. =) Nogra roliga fynd gjorde jag.

Ruskea pusero itselle :)

 Marimekon ruokalappu, 3kpl sarvis-muoviastioita, kahvikuppi, peltirasia.