lauantai 29. toukokuuta 2010

Kiirettä pitäny.. / Jag har haft massor att göra..

asiakastöiden kanssa, joten verkkokaupan päivitys on jäänyt tekemättä, mutta uusia tuotteita on tulossa ja tässäpä vähän esimakua kuvan muodossa.. Kuitenkin asiani oli se että jatkan arvontani (joka löytyy pari postausta alempaa) osallistumisaikaa viikolla, eli arvotaan voi osallistua 6.6. asti täällä!

med beställnings arbeten som jag gjort så har ja g inte haft tid att lägga nya saker till min webshop ,men nya saker har jag sytt så här är en liten bild på vad som kommer att hittas från butiken.. Det jag ville säga är att till min egen utlåttning har jag gett en vecka till, alltså du kan delta här!

elikkäs vaatteita tuloillaan.. (myös poikien) 
det kommer kläder..(också till pojkar)
mallinvirkaa toimitti esikoinen :) / modell: största tjejen :)

Pakko loppuun vielä kertoa hauska tapahtuma joka sattui eräänä iltana täällä meidän kadulla, (itse en tilannetta nähnyt, mutta naapurin täti kertoi seuraavana päivänä) Siis, meidän esikoistyttö oli seisoskellut omalla pihalla eräänä iltana ja kadulla oli pyöräillyt poika joka olin jäänyt tuijottamaan tyttöä niin pitkään että oli ajanut naapurin ojaan, naapurin täti oli tervehtinyt poikaa ja kysynyt että ajoitko ojaan ja poika vastasi että joo ja se on tuon tytön syy... =D