tiistai 5. tammikuuta 2010

Tiistaipäivä / Tisdag

Aamulla käväsin kahdella paikallisella kirppiksellä, jotka sattu olemaan auki, ja tein jotain kivoja löytöjä ja yhden tosi löydön =)
Sen jälkeen käytin koko lapsikatraan hammashoitajalla ja palaute oli pelkästään positiivista! =) Kaikkien hampaat erinomaisessa kunnossa =)

På morgonen var jag på loppis och hittade några roliga saker och sen gjorde jag en riktig fynd! =)
Sen gick jag med alla barnen till tandläkar kontrollen, allt var bra i deras mun! =)


Iso pino sarjakuva lehtiä lapsille 2€ yhteensä (aseman kirppis)


 Pieni liina tyttöjen huoneeseen 1,60€ (pelastusarmeijan kirppis) Ja SE löytö! Ruskea emalimuki bambikuviolla 1€ (aseman kirppis) ja tämä ei ollu vielä myynnissä vaan huomasin sen kassalla tavarapinon päällä, kun kysyin että onko myynnissä niin myyjä sanoi että voihan se olla vaikka oli kyllä pesuun menossa, siihen mie totesin että voin mieki sen kyllä pestä =) Ja niin ihanainen muki oli minun!

Leikkimaa / Leklandet


Lomalla käytiin koko perheen voimin leikkipuuhissa leikkimaassa, joka on tullut karkkikaupan yhteyteen melkein naapurikaupunkiin =) Lapsilla oli superhauskaa ja äiti ja isäkin viihtyivät ihan hyvin! ;)

Vi var hela familjen i grannlandet och lekte i leklandet som hade kommit i sammband med candy world =) Barnen hade jätte roligt och mamma och pappa trivdes också bra! ;)