perjantai 30. lokakuuta 2009

Kirppiskierros! :)


Tänään pääsin sitten pitkästä aikaa kiertään paikalliset kirppikset! Esikoinen, joka on vähintäänkin yhtä innokas kirppiskulkija, lähti seuraksi :) Joitain kivoja löytöjä teinkin... Itselle tunikamekko, 3 kaitaliinaa ja pussillinen nappeja(ei kuvassa), pienimmälle kaksi lakkia (joista keltainen taitaa kuitenkin päätyä baby bornille) ja froteepotkupuku , pojalle kissa taulu ja raitapaita ja oranssin villapaidan ostin tuunaus mielessä, en vielä kylläkään tiedä mitä siitä tekisin :) Paita on aikuisten kokoa xl, mutta saattaa juuri ja juuri sopia meidän 7 vuotiaalle, jollakin ei ilmeisesti ole paidan pesu oikein onnistunut :D Esikoinen osti itsellensä jotain barbien tavaroita pussillisen ja yhdessä valitsimme myös Nakke Nakuttaja pokkarin sekä hevoshullu lehden (kohta)3 vuotiaallemme. Kaiken kaikkiaan hyvä reissu!







Aamulla meillä oli hupaisaa kun pikku tyttöjen osastolla tarhassa oli tänään halloween-juhlat ja kaikki saivat pukeutua naamiaisasuun! Meidänkin neitit oli oikein innoissaan luuranko puvuistaan! Tunnelma oli ilmeisesti ollut katossa :D ja kaikki osallistujat, myös hoitajat, olivat pukeutuneet! Tänään olikin meidän isomman pikku-tytön viimeinen päivä pienten osastolla, koska maanantaista lähtien hän siirtyy isojen puolelle... Niin se aika rientää, viikon päästä meillä juhlitaan 3vuotis synttäreitä!

2 kommenttia:

pikkukiiski kirjoitti...

ihanat luurakopuvut ja söpöjä kirppislöytöjä ♥

joponen kirjoitti...

=D Hupaisia luurankoja ovat <3 .. Olen kyllä tyytyväinen kirppis "saaliiseeni". Hauska oli olla hetken aikaa käymättä kirppiksillä, kun nyt oli joka paikkaan ehtinyt tulla paljon uutta.