maanantai 30. marraskuuta 2009

Joulukalenteri / Julkalender


Tässä meidän lasten tämän joulun kalenteri.. Aikomus oli ommella jonkinlaiset, mutta kun meillä on niin paljon villasukkia niin ajattelin käyttää niitä hyväkseni =) Sukissa sisällä on jokaiselle lapselle pieni yllätys. Yllätykset on pieniä tavaroita, koruja, keräilykortteja ja muuta vastaavaa, kaikki löydetty kirppikseltä. =)

Klenteria riitti kumpaankin keittiön ikkunaan. =)

Här är barnens julkalender. Inne i sockorna är småsaker som jag hittat från loppis =) Dom hänger i fönstren i köket =)


2 kommenttia:

Violette kirjoitti...

Hei, tulin moikkaamaan sua, kun löysin sut blogiarvonnastani!

Aivan upea keksintö tuo villasukkajoulukalenteri:):) Mulla ei olisi tullut mieleenkään, ja nyt tämän nähtyäni ihmettelen, miksi ei, koska kaikki tarvikkeet löytyvät kotoa. Laitatko kaikkiin sukkiin pikkutavarat valmiiksi kerralla? Meillä ei onnistu, sillä lapset avaavat kaikkia laatikoita toivorikkaina joka päivä... Kauhea muistaminen täyttää seuraavan päivän loota lasten mentyä nukkumaan, varsinkin jos on itse ihan väsynyt. Siis näin mulla.

joponen kirjoitti...

Heippa Violette.

=) Kiireessä ja viimetipassa tulee parhaat ideat!

Mie olen paketoinut joulupaperiin kaikille lapsille jo aikasemmin kaikki pikkutavarat mitä joulukalenteriin laitoin ja sujautin kaikkiin sukkiin lahjat valmiiksi kerralla. Ei meillä lapset ilman tuolia nuihin yllä kurkkimaan ja vaikka yltäiski niin eipä ne näe mitä sukassa on ku yllätykset on paketissa. =)
Tätä ideaa tulee varmaan käytettyä tulevinaki vuosina.