sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Oma arvonta / Egen utlottning

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin että olen alkanut yksityisyrittäjäksi. Olen siis nyt ihan virallisesti käsityöläinen. Minulla on oma nettikauppa Keltainen Sukellusvene joka on avautunut muutama viikko sitten ja yritykseni löytää myös facebookista. Olen vuosia keräillyt kaikenlaista kierrätysmateriaalia, pääosin kankaita, mutta myös muuta ja nyt haluan niistä luoda uutta. Käyttämissäni kankaissa kuvioita ja kuoseja löytyy reippaasta retrosta hieman hillitympiin väreihin ja kuoseihin. Kaiken tämän kunniaksi haluan järjestää arpajaiset jossa palkintona on lahjakortti Keltaiseen Sukellusveneeseen! (jos osallistujia tulee runsaasti, niin arvon myös ylläri lahjan)

Ja arvontahan kulkee tutulla kaavalla, kaikki lukijat saavat automaattisesti yhden arpalipukkeen, tähän postaukseen kommentin jättäneet saavat myös arvan ja jos kanssablogisti linkittää arvonnan omaan blogiinsa saa lisälipukkeen. Mahdollisuus on siis osallistua kolmella arvalla! Toivoisin että myöskin vastaisitte kysymykseen, millaisia tuotteita olisitte kiinnostuneet näkemään ja mahdollisesti hankkimaan Keltaisesta Sukellusveneestä, jossa kaikki materiaali on kierrätettyä?

Niin ja kilpailu aika on tämän kuun loppuun. Arvonta suoritetaan 1.6.2010!Jag är nu en egenföretagare och jag tänker ha en liten tävling där priset är en presentkort till min butik Keltainen Sukellusvene, min butik kan du också hitta i facebook. Jag har i åratal samlat på allt återvunnet material, mest tyg, men också annat, och nu vill ja skapa nåt nytt av dem!

Reglerna är att om du är min läsare får du en lott, om du lämnar en kommentar i det här postet får du en och om nån länkar till sin egen blogg får man en lott till. Du kan alltså delta med tre lotter. Jag vill också ha svar på en fråga, vad skulle du vilja se och kanske köpa från Keltainen Sukellusvene, där allt material är otervunnet?

16 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Onnea ja menestystä yrittäjälle!

Kävinkin jo katsastamassa putiikkisi, kivoja ompeluksia olet tehnyt. Tilkkupeitot oli superihania!

Sinun kankaanpainotyöt on hienoja, jos niitä johonkin kierrätyskankaasta tehtyyn kassiin...

Ja ilmanmuuta mukaan arvontaan :)

Hannele kirjoitti...

ilman muuta arvonnassa mukana..

kahdella arvalla.

Ja kierrätyskankaiset vaatteet on mielessä.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Onnea uudelle yritykselle, toivotaan että kauppa käy tiuhaan! Osallistun arvontaan kolmella arvalla. Kierrätyskankaista tehdyt lasten vaatteet kiinnostavat :)

Ouna kirjoitti...

Olipa mukava lukea sata asiaa sinusta, viitaten siis edelliseen postaukseen :).
Minun mies tekee 24 tunnin mittaisia ja 12 tunnin mittaisia työvuoroja, niihin on ollut vähän totuttautumista, enkä voi vieläkään sanoa olevani tottunut.

Kiva kun olet avannt verkkokaupan, onnea ja menestystä yritykselle! ♥

Minä tahtoisin osallistua kolmella (olen lukija + kommentoin + linkitän) arvalla mukaan arvontaan :).

Minua kiinnostaa koristetyynynpäälliset, kännykkäpussit, kauppakassit ja laukut kierrätyskankaista.

Terkuin Hipsu

Siili kirjoitti...

Lastenvaatteet ovat kivoja. Osallistuisin kolmella arvalla :)

Miina kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Onnittelut yrittäjän taipaleelle! =)

zanne kirjoitti...

Hei,
Onnea omalle yritykselle!!

Ei se aina helppoa tule olemaan (sanoo yrittäjän vaimo) mutta kyllä sä pärjäät, sinnikkyydellä eteenpäin!

Minä kaipaisin tällaista erityistä kierrätyskangas kassia joka sopisi lastenvanujen työntöaisaan. Eli sellainen tavallinen kangaskassi, mutta vähän leveämpää malli, missä olisi kantokahvat niin pitkät että sen saisi laitettua lastenrattaisiin työntöaisan ympärille niin kun hoitolaukun. Mulla oli tällainen aikoinaan (itse ommeltu kierrätyskankaista), ja oli tosi kätevä, mutta nyt kulutin sen ihan puhki, niin hyvä se oli. Saat vapaasti käyttää tätä ideaa, minusta sellainen olisi kiva ja kätevä.

Yritän vielä ehtiä laittaa linkin omaan blogiin ja liittyä lukijaksi.

Mutta vielä kerran tsemppiä omaan yritykseen!!

Pipsa kirjoitti...

Ja mukaan vain!

Hanna kirjoitti...

Onnea yrityksellesi! Kaupan nettisivut ovat todella tyylikkäät! Kahdella arvalla mukaan...

Edla kirjoitti...

Mukana tietenkin.
Luen ja linkitän :)
Onnea uudelle yrittäjälle!
Vaatteet, hatut, kassit ;)

Sude kirjoitti...

Onnea uudelle yrittäjälle ! Laukut ja tyynynpäälliset kiinnostavat minua. Arvontaan osallistun yhdellä arvalla.

Roosa kirjoitti...

Onnea yritykseen! Lastenvaatteet, hatut ja kassit kiinnostavat. Kahdella arvalla mukana.

satmaari kirjoitti...

Onnea yrityksellesi! Osallistun arvontaan ja uudeksi lukijaksesi alan :).

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana :) Sisustus tuotteet ja kassit kiinnostaa keirrätysmateriaalista. Kauniita olivat tuotteesi ja onnea rohkealle päätökselle!

Possumamma kirjoitti...

Poitsulle & ittelleni voisin ostaa semmoisia ihanista retrokankaista tehtyjä kalastajanlakkimallisia lakkeja. Sekä poitsulle sitten joku ihana kesätakki retrokankaista & samoiten välikausitakki:) Ylipäätään olis mukavaa, jos joku tekis iloisia lasten vaatteita koosta 134 alkaen/ylöspäin:)

Juu, ja yhdellä arvalla osallistun; jos on arpaonni ollakseen myötä (voi, kun olisikin!), niin kyllä siihen sitten riittääpi se yks lappunenkin;)

Tia kirjoitti...

Salaisen kautta eksyin sivuillesi=) Arvontaan mukaan!